top of page

Algemeen

Apotheek Sittard

Algemeen

In Apotheek de Baandert werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt. Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Privacy Statement

Bekijk ons Privacy Statement

Algemene voorwaarden

Bekijk hier onze Algemene voorwaarden

Download onze Algemene voorwaarden

Uw persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO):

Via het digitale patiëntenportaal: Uw Zorg Online bieden we u de mogelijkheid om oa digitaal een medicatieoverzicht te downloaden. 

Meld u hier aan.

Chatten met de apotheker:

Stel uw vraag aan uw apotheek. U krijgt een melding als uw zorgverlener uw vraag heeft beantwoord. Uw vraag wordt dan binnen 24 uur (op werkdagen) beantwoord.

 

Om hiervan gebruik te maken dient u de Uw Zorg Online App te downloaden en u eenmalig te legitimeren in de apotheek.

Apotheek Sittard

Medische gegevens delen

Wat gebeurt er als u onverwacht bij een andere apotheek of arts moet aankloppen? Of als u naar het ziekenhuis moet? Dan is het erg belangrijk dat de andere apotheek of zorgverlener van uw medicijngebruik op de hoogte is. Daarom werken apothekers, huisartsen en medisch specialisten in uw regio samen. Zij kunnen gegevens elektronisch delen via een regionaal beveiligd netwerk: het LSP.

Alleen met toestemming
Uw huisarts en apotheek mogen uw medische gegevens alleen delen met andere zorgverleners als u daar vooraf toestemming voor heeft gegeven. En andere zorgverleners mogen de gegevens alleen inzien als dat nodig is voor uw behandeling. Uw medicijngebruik verloopt dan zo veilig mogelijk. 

 

Download hier het toestemmingsformulier en lever dit ingevuld in bij de apotheek.

WGBO

Sinds medio 2007 heeft het contact tussen u als cliënt/patiënt en de apotheker een wettelijke basis, namelijk de Wet Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO). In deze wet zijn de rechten en plichten van de apotheker en van u als cliënt/patiënt wettelijk vastgelegd. De apotheker zal samen met andere zorgverleners zorgen voor een goede medicamenteuze behandeling.

Klik hier voor meer informatie m.b.t. de WGBO

bottom of page